Wiktor23569 Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Witam. Jeżdżę NSR i niedawno robiłem remont silnika. Wszystko fajnie ładnie ale jak odpaliłem i chciałem jechać to pierwszy bieg wszedł bez problemu ale drugi i kolejny już nie wchodzą, po prostu zrzuca na luz i na tym się nie zatrzymuje. Czy ktoś wie czym to może być spowodowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Automat zmiany biegow popsuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beniamin Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 A dźwignia zmiany biegów nie jest za wysoko zamontowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor23569 Opublikowano 14 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 3 godziny temu, Beniamin napisał: A dźwignia zmiany biegów nie jest za wysoko zamontowana? Nie właśnie W dniu 14.05.2021 o 00:01, Adam M. napisał: Automat zmiany biegow popsuty. Automat właśnie sprawny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi