Shakerrrr Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Kupiłem nową husqvarne tc 85 z 2020 roku mam przejechane 2,5 mth. Gdy dziś chciałem się przejechać to odpalił pochodził na 10 sekund i zgasł moto pali od kopa. Ściagam świece a ona cała zalana jak ją przeczyszcze to znoiwu odpala na 10 sekund. Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Nie ma czasem gwarancji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pindolek122 Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 To samo miałem mi serwis typowo crossowy poradził żeby nie rozgrzewać maszyny tylko w momencie założenia kasku odpalamy i jedziemy. Potem tylko weź mu daj gazu żeby się przepalił i u mnie jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi