Ravrr Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Witam serdecznie ! 🙂 Przeszukiwałem forum ale nie znalazłem tematu związanego z moim pytaniem. Posiadam Hondę cb 600 Hornet pc 34 rocznik 2002. Z uwagi na fakt, że w tamtym roku zyskała ,,pełnoletność'' zdarzają się przypadki wyeksploatowania pewnych elementów, mianowicie chodzi o amortyzator centralny - tylny. Chciałem go wymienić, jednak w internecie widzę bardzo mało dostępnych amortyzatorów do tego modelu 90% używane w słabym stanie. Znalazłem natomiast 2 sztuki nowe, z tym, że jedna w cenie wartości większej części motocykla. Druga natomiast wydaje się ok i jest 5 razy tańsza, pytanie tylko czy będzie pasować? Czy ktoś zmieniał może amorek w swojej pc 34 i wie gdzie można dorwać odpowiedni amortyzator? Zamieszczam link do tańszego amortyzatora, jeśli ktoś jest w stanie powiedzieć czy będzie ok będę bardzo wdzięczny! 🙂 https://www.autopasaz.pl/honda-cb-600-hornet-amortyzator-tyl-pc-34-nowy-org.html Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Nie lepiej dać do firmy co zajmuje się regeneracją? Korzystałem z takich usług i zastrzeżeń nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi