arek11986 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Mam pytanko do Was, otóż co jest przyczyną tego że tu pojawia się paliwo (pierwszym od lewej) w gaźniku ? na pozostałych trzech jest sucho a tu się sączy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Wg mnie nie trzyma zaworek komory plywakowej - sprawdz go. Bo nie sadze zeby ktos kombinowal z poziomem paliwa wjednym gazniku z czterech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek11986 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Tak faktycznie to był zaworek iglicowy. Miałem drugi i go podmieniłem i jest git, nie saczy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 OK, dzieki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek11986 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) nie będę zakładał nowego tematu więc napisze tutaj, otóż wyszedł kolejny problem, po odpaleniu moto ładnie pracuje , elegancko trzyma obroty, ale gdy chce dodać gazu zaczyna się jakby dławić i muszę odpuścić gazu, wtedy się zastanowi i gdy znów dodam to się wkręca . Filmik dla uwagi. Ktoś mi podpowie co jest grane. https://files.fm/u/xmrja6sqa#/view/sn6cdang5 Edytowane 25 Kwietnia 2021 przez arek11986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Ty jestes problemem, probujesz dodawac gazu bez filtrow powietrza i pudla w ktorym siedzi, a gazniki podcisnieniowe pracuja prawidlowo tylko z okreslona objetoscia powietrza w pudle i z filtrami powietrza. Zloz wszystko w kupe i wowczas rob proby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi