Killkapi Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Cześć i czołem. Mam mały problemik, nie potrafię znaleźć danych technicznych RFki... Przejrzałem polski i angielski google i nic... Nabylem RF900r, według danych w dowodzie jest to 72kW (98km) i za ch**a nie mogę znaleźć danych do tego konkretnego modelu... Są same modele 135km, gdzieś aby widziałem wzmiankę że taki model 98km wgl istnieje ale nie było żadnych danych ani historii jego ani nic. Po prostu wzmianka... Może ktoś już znalazł/wie gdzie szukać? Itp... Czy to jakiś odrzutek nieudany ten model czy o co chodzi... Nie mam pojęcia. 1995r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 W Motodacie są dane dla wersji 72 kW, jest to wersja zdławiona na Austrię i Szwajcarię. Różni się od wersji odblokowanej rozmiarem iglic i dysz. Możliwe, że są też zwężki w króćcach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi