klimek123 Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Witam jestem posiadaczem derbi sendy 50 od około 2 tygodni wszystko było git paliła od kopa i wgl ale 2 dni temu motor zaczął się dusić nie wiem czy nie będzie to spowodowane ze jezdziłem podczas gdy padał ostry śnieg wtedy odczułem pierwszy raz ze motor zaczyna się dusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimek123 Opublikowano 21 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Witam mam problem z motorowerem Derbi senda moto po przejechaniu 1 m dławi sie i gaśnie a po wyczyszczeniu świecy motor normalnie chodzi ale po przejechaniu 100 m znowu to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 proszę nie zakładać kilku tematów z tym samym pytaniem jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi