Mateusz Malik Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Witam wszystkich. Jestem nowy więc wypada się przywitać:) Bardzo proszę o info dotyczące kranika do Suzuki jak w tytule. Otóż mam motorek ale poprzedni właściciel zmienił zbiornik i wstawił z bandita 1200( dla oka jest ładniejszy) tylko że rozstaw śrub mocujących w kraniku jest mniejszy i ten kranik z GSX-Ra został rozwiercony. Teraz tam trochę cieknie. Wymieniłbym go na pasujący do zbiornika tylko że te co widzę mają 2 krućce na wężyki a ten co mam ma 3. Teraz pytanie czy muszą być wszystkie wężyki podpięte do kranika czy np można je spiąć trójnikiem przed bakiem i podpiąć jednym wężykiem. Liczę że brać motocyklowa ma na ten temat większą wiedzę i coś poradzi 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalGT2 Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Jesli rozstaw pasuje praktycznie kazdy kranik podpasujesz kranik na 3 wyjscia moze miec podcisnienie rezerwe i on a tez z dwoma może być bez podcisnienia lub bez rezerwy działać bedzie aby rozstaw pasował a najepiej wrżóć fotki kraników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Kup uzywany kranik Bandita, jest chyba wystarczajaco popularny zeby go sprzedawano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi