RafalGT2 Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Witam Panowie potrzebna pomoc potrzebuje servicemanuala do quada gasgas z 2005 roku poj 450 silnik wystepował tez w crossach, lub moze ktos podpowie ustawienie rozrządu, znaki na wałkach sa ale na wale korbowym za nic nie moge znalezc ani znaku ani czy jest jakas blokada. Quad z szwajcarii nie palil okazalo sie ze wałek ssacy przestawiony o 2 zeby ustawilem gmp oba walki tak samo quad pali ale musze sie upewnic czy na bak dobrze ustawiony rozrzad i stad potrzeba wskazowki ew servicemanual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 ściągnij jakąś serwisówkę do podobnego pojemnością gas-a np fc450 i w zasadzie po zdjęciach będziesz widział czy rozrząd wygląda tak samo 😄 a łańcuszek rozrządu jest taki sam w crosówce czy endurasie i quadzie ? jakieś numery na silniku są ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalGT2 Opublikowano 15 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Kolego wszystkie serwisowki go gasa jakie są dostępne są nawet i do mojego quada z tym że właśnie jest ustawienie walków ale brak w serwisowce znaku na wale korbowym rzarzad ustawiłem na czujnik zegarowy w gmp ale chciałem wiedzieć jak producent podaje znak na wale ale w każdej serwisowce gasgas tego brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi