diegodr Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Mam problem ze skuterem, objawia się to mniej więcej tym że gdy odpale skuter dodam lekko gazu on gaśnie, gdy się już dobrze rozgrzeje jakoś można nim jeździć ale też czasami się dusi. Ostatnio nawet mam problem z jego uruchomieniem. Co może być tego przyczyną? Dodam że wymieniałem świece, czyściłem gaźnik, dysze też są raczej dobrze ustawione, wymieniałem w nim też cylinder na 90 cm3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Automat ssania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diegodr Opublikowano 18 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 W dniu 15.01.2021 o 19:38, Qadrat napisał: Automat ssania? W sumie tego nie sprzwdzałem zobacze może to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi