Sulik70 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Witam, może ktoś cos pomoże. Mam HD Fat bob w sezonie od jakiegoś czasu zaczal mi z wolnych obrotów wchodzić na wysokie obroty do 2500.( było to w czasie jazdy a później już na wolym biegu) ale odpalal na wolnych wręcz nawet trzeba było podkrecic manetke. Wymienilem swiece, kable a na koniec silniczek krokowy. Jak wymieniłem silniczek to od razu wkreca się na 3000. Może ktoś cos podpowie ? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Więcej danych poprosimy.. rocznik, silnik itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulik70 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 HD rocznik 2010, poj. 1584 cm, model fxdf. nie wiem co jeszcze potrzeba z info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi