MotoKrzychSR Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Witam wszystkich mam pytanie Jestem początkującym motocyklistą i dostałem ofertę kupna crossa marki Loncin pojemność 125. Posiada nowy tłok i cylinder, nie ma tylko tylnego hamulca cena 800 - 1000 zł. Proszę o pomoc czy to się opłaca itp itd. Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 generalnie jeśli jesteś również początkującym majsterkowiczą, z dużą dozą samozaparcia i cierpliwości... na początek zastanów się, dlaczego ktoś zrobił (?) remont (?) dając nowy tłok i cylinder, po czym pozbywa się tego motocykla jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoKrzychSR Opublikowano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Sprzedawca zbiera pieniądze na inny pojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marci1N Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 (edytowane) Bo prawdopodobnie obecny do niczego się nie nadaje. Takie okazje nie istnieją Edytowane 25 Listopada 2020 przez Marci1N Cytuj -> Zostań żołnierzem Rzeczypospolitej <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi