damian155 Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Siema. Mam pytanko. Gdzie wpiąć wakuometry do przepustnic w cbr 954 bo już zgłupiałem? Rozumiem ,że 1 i 4 wakuometr wpinam do węży zaznaczonych na foto kolorem czerwonym. Idą one do regulatora. A gdzie wpiąć 2 i 3? Zaznaczyłem tam kolorem niebieskim węże które idą do rozgałęźnika 5 wężowego i wchodzi on do map sensora. Jak usune rozgałęźnik i zapnę do przepustnic wszystkie 4 węże to Moto łapie błąd i kuleje ale jakieś tam podciśnienia pokazuje. Tylko on powinien chodzić normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 (edytowane) Bo jak odłączysz węże od map sensora to dobrze byłoby go odłączyć też z wtyczki Edit odepnij po prostu tylko węże od map sensora, bo jak odłączysz 2 i nie zaślepisz to będzie ciągnął lewe powietrze. Edytowane 18 Listopada 2020 przez zielorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 No faktycznie. Od wtyczki go nie odpinałem. A z odpietą wtyczka map sensora nie wywali błędu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Wywali, ale synchro zrobisz. A pozniej podepniesz i blad zniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi