PowWow1983 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Czy ktoś z Was miał z tą techniką do czynienia? Możecie polecić preparaty lub dostawców?Maciek Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Nie robiłem ale widziałem efekt. Tak w skrócie - półśrodki gwarantują ćwierćrezultaty... Daj do normalnego chromowania.... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PowWow1983 Opublikowano 17 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Kupiłem z kolegą na spółę.... Sie zobaczy. Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr R1 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 W dniu 17.11.2020 o 22:16, PowWow1983 napisał: Kupiłem z kolegą na spółę.... Sie zobaczy. No i jak wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi