tirey93 Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 (edytowane) Cześć, przeklajam moją wiadomość z grupy motocyklowych podróżników na fb. Jeśli ktoś jest chętny to zapraszam do kontaktu. Nie ukrywam że wskazany(a wręcz wymagany) jest dostęp do messengera ponieważ utworzyłem tam wspólną grupę dla zainteresowanych - łatwiej jest się komunikować kiedy wszystko jest w jednym miejscu dostępne dla wszystkich chętnych. Dla sceptyków mam odpowiedź - to nic trudnego, jeśli cenicie sobie anonimowość możecie utworzyć fake konto bez podawania nazwiska, liczy się tylko dostęp do messengera. A poniżej wiadomość: W razie wstępnych pytań chętnie odpowiem tu. Namiary do mnie na fb podam na pw. Rzadko tu wbijam więc możliwe że nie odpowiem od razu. Proszę o cierpliwość 😜 Edytowane 2 Października 2020 przez tirey93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiW Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 To może się spotkamy w trasie - my ruszamy w weekend po weekendzie majowym 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hytrus73 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 O tej gruzji to chetnie bym pogadał w zeszłym roku były jakies tam plany ale przez pandemie strachu swirusa spaliło na panewce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 hm Gruzja, także myślę. może tak do okoła, tzn. przez Turcję a powrót przez Odessę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savii Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Na chwilę obecną granice lądowe w Gruzji są zamknięte więc można sobie tylko poważyć o wyjeździe. Prawie wszystkie kraje wymagają negatywnego testu na COVID wykonanego w ciągu 48godz. lub 72godz. więc nie ma szans aby pojechać gdzieś dalej np. Turcja, Gruzja. Granica lądowa z Gruzją i Grecją jest zamknięta dla obywateli UE. Obywatele UE udający się do Grecji muszą przejechać przez Bułgarię. Takie i inne informacje są ogólnie dostępne na www.gov.pl. Miejmy nadzieje, że z upływem czasu bliżej lata restrykcje te będą łagodniejsze i będzie można w końcu gdzieś pojechać w wymarzone miejsce. Tego życzę nam wszystkim… Szerokości życzę. Savii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 liczę na ostatnie Twoje zdanie 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savii Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 23 godziny temu, swietyy napisał: liczę na ostatnie Twoje zdanie 🙂 Jakby nie inaczej... 😎 trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi