Mieter8i Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Witam zjechał mi się trzeci bieg i mam pytanie czy mogę kupić skrzynie am6 sciągnąć i przełożyć wałki i przerobic na am5 tak żeby dało się jechac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mieter8i Opublikowano 6 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 (edytowane) Witam mam taki problem że mam zjechany wodzik 3 biegu oraz tryb skrzyni też 3 bieg ale szukałem i nie ma takich jak ja mam w motorze. Czy mogę dać inne czy muszę na zamówienie szukać i dzwonić wszędzie Pozdrawiam. Edytowane 6 Września 2020 przez Mieter8i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 primo: proszę o zakładać co chwilę tematów o każdej śrubce z osobna secundo: proszę się zapoznać z zasadami korzystania z fm, a w mechanice w szczególności jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi