zaworotko Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Witam, posiadam od bardzo niedawna tytułową Honde, z którą niestety są problemy. Mechanik stwierdził, że do wymiany jest kosz sprzęgłowy. Możliwe, że będę próbował ją zwrócić, ale rozważam również remont. Problem w tym, że bardzo ciężko znaleźć używany kosz sprzęgłowy do F4i Sport. Za to nie ma problemu żeby kupić taki do F4i. Moje pytanie: czy kosz sprzęgłowy do F4i będzie pasował do wersji Sport? Pytałem już o to jednego sprzedawcę i on twierdzi, że tak, ale może po prostu chciał mi wcisnąć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Sprawdź po numerze części. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaworotko Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 5 minut temu, Limo napisał: Sprawdź po numerze części. Sorry, jestem kompletnie zielony, jak konkretnie mam to sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 9 hours ago, zaworotko said: Sorry, jestem kompletnie zielony, jak konkretnie mam to sprawdzić? Na przyklad na stronie cmsnl.com, wybierasz swój model motocykla i szukasz diagramu dla sprzęgła, a potem porównujesz z F4i sport. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaworotko Opublikowano 26 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Czy mogę prosić o potwierdzenie, że są to różne kosze sprzęgłowe? https://allegro.pl/oferta/honda-cbr-600-f4-f4i-kosz-sprzeglowy-8945769867?snapshot=MjAyMC0wOC0zMVQwNjo1ODoxNC4wMjlaO2J1eWVyOzFhNzFjMGYxNGJjMDU2OTQxMDcyMTk0NTBlMjg1MWQzMzg0OTkyMjU5NzdkZTU1N2QyODdiNTg2NjcwZDExYTM%3D (sprzedający twierdził, że pasuje do F4i sport) a to oryginalny, od mojej F4i sport: https://zapodaj.net/1c01603b26c58.jpg.html Wyczytałem, że kosz od F4i sport powinien mieć 8 tarcz, a od zwykłej 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi