motif Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Cześć, wstępnie planuje na początek października przejechać szlakiem TET w Rumuni moja tenerka. Może ktoś ma podobne plany. Konkretny termin +/- do dogadania. Spanie kwatery lub namiot. Założenie wyprawy - jak najmniej asfaltu oraz bez zwiedzania okolicznych miast 🙂 https://transeurotrail.org/romania/#1575545839544-5e0b06e5-9679f6b1-e46f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Cześć, czemu tak późno? Nie lepiej wrzesień? Pisałbym się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motif Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Hej, Plany mi się trochę zmieniły czasowe i jeżeli pojadę to 2 połowa września jako że w październiku mam już inne imprezy zaplanowane. Zależnie też od sytuacji w oolicy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi