Herik74 Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 (edytowane) Cześć, chciałem wymienić płyn hamulcowy w moim Ironie 883 z 2017r i chciałem się Was zapytać czy jest jakaś kombinacja z przyciskami żeby włączyć tryb serwisowy i wtedy wymienić płyn, czy nie trzeba trybu serwisowego i spokojnie wymieniać? Pozdrawiam Edytowane 4 Lipca 2020 przez Herik74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dachu Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 W dniu 4.07.2020 o 22:52, Herik74 napisał: Cześć, chciałem wymienić płyn hamulcowy w moim Ironie 883 z 2017r i chciałem się Was zapytać czy jest jakaś kombinacja z przyciskami żeby włączyć tryb serwisowy i wtedy wymienić płyn, czy nie trzeba trybu serwisowego i spokojnie wymieniać? Pozdrawiam Bez problemu wymieniaj, nic nie trzeba grzebać w elektronice. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herik74 Opublikowano 9 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 ok, dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 On 7/4/2020 at 1:52 PM, Herik74 said: Cześć, chciałem wymienić płyn hamulcowy w moim Ironie 883 z 2017r i chciałem się Was zapytać czy jest jakaś kombinacja z przyciskami żeby włączyć tryb serwisowy i wtedy wymienić płyn, czy nie trzeba trybu serwisowego i spokojnie wymieniać? Pozdrawiam Tak z czystej ciekawosci, dlaczego wymieniasz plyn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Ja nie wymieniłem 4 lata i później bardzo mocno się zdziwiłem jaki szlam znalazłem w pompie hamulcowej. Teraz zmieniam co rok. Popieram kolegę, że chce wymienić i też radzę to innym żeby wymieniać płyn co roku.Nie wiele to kosztuje a przecież chodzi o bezpieczeństwo. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi