Herik74 Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 (edited) Cześć, chciałem wymienić płyn hamulcowy w moim Ironie 883 z 2017r i chciałem się Was zapytać czy jest jakaś kombinacja z przyciskami żeby włączyć tryb serwisowy i wtedy wymienić płyn, czy nie trzeba trybu serwisowego i spokojnie wymieniać? Pozdrawiam Edited July 4, 2020 by Herik74 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dachu Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 W dniu 4.07.2020 o 22:52, Herik74 napisał: Cześć, chciałem wymienić płyn hamulcowy w moim Ironie 883 z 2017r i chciałem się Was zapytać czy jest jakaś kombinacja z przyciskami żeby włączyć tryb serwisowy i wtedy wymienić płyn, czy nie trzeba trybu serwisowego i spokojnie wymieniać? Pozdrawiam Bez problemu wymieniaj, nic nie trzeba grzebać w elektronice. pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herik74 Posted July 9, 2020 Author Share Posted July 9, 2020 ok, dzięki Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 On 7/4/2020 at 1:52 PM, Herik74 said: Cześć, chciałem wymienić płyn hamulcowy w moim Ironie 883 z 2017r i chciałem się Was zapytać czy jest jakaś kombinacja z przyciskami żeby włączyć tryb serwisowy i wtedy wymienić płyn, czy nie trzeba trybu serwisowego i spokojnie wymieniać? Pozdrawiam Tak z czystej ciekawosci, dlaczego wymieniasz plyn? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyzdra1 Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Ja nie wymieniłem 4 lata i później bardzo mocno się zdziwiłem jaki szlam znalazłem w pompie hamulcowej. Teraz zmieniam co rok. Popieram kolegę, że chce wymienić i też radzę to innym żeby wymieniać płyn co roku.Nie wiele to kosztuje a przecież chodzi o bezpieczeństwo. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Quote :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts