Tellkin Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Witam jestem tu nowy. Od tygodnia mam Heritage Softaila 1997 roku nie dziajaj zadne kierunki.mysle ze cos nie tak robie bo Motor kupilem u oficjalnego dealer HD i jest po przegladzie i ma nowiutki TÜV podpowiedzcie jak wiecie Druga sprawa to jak mam odpalac? ktanik w jakim polozeniu? pionowo w gore poziomo pionowo w dol ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Jesli kupiles od dealera, to wroc do niego i niech ci wszystko wytlumaczy i pokaze, a przy okazji naprawi kierunki. Wbrew pozorom bedzie to prostsze o latwiejsze dla ciebie niz gdybysmy teraz zaczeli uczyc cie mechaniki motocyklowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi