Emizor Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Chcę skompletować prezent dla Taty, nie wiem co ma a czego nie ma, dlatego pomyślałam, że skompletuje mu zestaw do pielęgnacji motocykla, coś co zawsze się przyda. Myślałam o jakiejś paście do polerowania chromu, tego nigdy za wiele, może jakiś środek do impregnacji skór i jakieś inne płyny do czyszczenia motocykla, łańcucha itp.. Więc przychodzę tutaj z pytaniem, co polecacie, konkretne produkty, które się u was sprawdzają, może jakieś pomysły co warto żeby się znalazło w takim zestawie. A może coś czego byście sobie sami nie kupili a chętnie dostali na prezent. Wole mu kupić coś sprawdzonego niż wybierać na chybił trafił w google. Tata ma Harleya Davidsona Electre Glide Ultra Classic jeśli to mogłoby pomóc. Serdecznie dziękuje za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti... Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 (edytowane) Jeżeli do konserwacji skóry to polecam LEDER-BALSAM S100, BALSAM DO SKÓRY Edytowane 23 Czerwca 2020 przez Arti... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emizor Opublikowano 23 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 A co z pastami, K2 albo autosol będzie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi