Lajcik Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 (edytowane) SKRADZIONO W niedzielę 14.06.2020 na zawodach Extreme Cross Country w Skrzyszowie skradziono motocykl marki KTM ERZBERGRODEO 2020 bardzo rzadki motocykl, jest tylko 500 sztuk na całym świecie! Numer VIN: VBKGSA206LM382798 Charakterystyczne cechy: Osłona dyfuzora Wgniecony dyfuzor (wydech) jak na zdjęciu Napis na okleinie "ISIA 145" Osłona pod silnik Osłony rąk Paski / uchwyty do wyciągania Tuningowe poszycie siedzenia Przełącznik map zapłonu Osoby, które wiedzą gdzie może znajdować się motocykl lub rzucił się w oczy gdzieś na trasie / stacji benzynowej itp proszone są o pilny kontakt!! WSZELKIE INFORMACJE PROSIMY WYSYLAĆ DO: https://www.facebook.com/wiktoria.mika.7 DLA ZNALAZCY NAGRODA GWARANTOWANA 10 000 PLN Edytowane 16 Czerwca 2020 przez Lajcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 16 Czerwca 2020 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Kurde współczuję. Mi ukradli w Kielcach na szesciodniowce koło Miedzianej nowiutkiego Ktm 450 exc. Kamień w wodę:( pamiętam że po polu lazilem i w krzakach szukałem tak mi było żal takiego skurwysyna co odebrał mi moją własność i to zabawkę dla przyjemności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi