Frenci Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Witam mam ogromny problem z kz 440. Mianowicie nie raz robiłem gaźnik i grało. Tutaj mam problem zestaw naprawczy cały nowy na jeden i drugi gaźnik. Po podłączeniu waku regulacja nie dziala. Podłączony został pod podciśnienie gaźnika , pod króćce gaźnika i wskazania są ciągle te same. Może ktoś coś potrafi doradzić. Objawy to ciągle strzela gaźnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frenci Opublikowano 18 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Hej z tym jest wszystko ok sprawdzałem. Ewidentnie z gaźnikiem problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Strzały w gaźnik = uboga mieszanka = lewe powietrze. W takich gaźnikach najczęściej dostaje się ono przez króciec do podłączania wężyka od synchronizacji, rozkalibrowane łożyskowanie osi przepustnicy, mocowanie gaźnika do głowicy. Równie prawdopodobny jest zbyt wczesny zapłon i nieszczelności zaworów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frenci Opublikowano 20 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Chyba mam problem rozwiązany . Minimalna dziurka w membranie prawie nie widoczna jak od igły, oraz sprężyny są jednej dlugosci, lecz jedna w jednym miejscu jest bardziej zaokrąglona jakby ją ktoś skręcał. Teraz poszukiwanie A dzięki wielkie za odp pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi