zetes64 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) Witam mam nadzieje ,że ktoś z forumowiczów będzie mógł mi pomóc . Wymieniałem aku w moim Goldasie 1500 z 1988 roku . Coś poszło nie tak i teraz mam sytuację następującą : kompletny brak jakiejkolwiek reakcji po przekręceniu kluczyka zero kontrolek zero wyświetlacza zero radia po prostu nic nie działa . Sprawdziłem bezpiecznik główny jest Ok w skrzynce bezpieczników niektóre mają napięcie . Może ktoś wie gdzie szukać co mogło się wydarzyć .Oczywiście biegunowość była i jest zachowana aku o parametrach jak poprzedni . Pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 5 Czerwca 2020 przez zetes64 Sugestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 kolejny do podstawowej edukacji: czas do jutra lub kolejnej wizyty jsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetes64 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 A dlaczego zaraz do edukacji . Wymianę aku zrobiłem tak jak należy , może w wyniku zbiegu okoliczności coś padło . Po prostu zwracam się tą drogą do forumowiczów o pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 nauka czytania ze zrozumieniem: W TEMACIE PODAJ: PROBLEM, ROK PRODUKCJI I TYP MOTOCYKLA jsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi