gwizdu297 Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Witam, szukalem juz chyba wszędzie odpowiedzi na moje pytanie, ale nigdzie jej nie znalazlem. Jak w tytule, gdzie szukać imprez typu enduro i cross country, znam tylko kalendarz z pzm i 96moto i tu moje pytanie czy znacie jakies dodatkowe strony może grupy na FB? Bardzo proszę o odpowiedz, dzisiaj na przyklad tj. 31.05 byly zawody u enduro kosianka, a na pzm ani 96moto nie bolo żadnej informacji na ten temat 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 no mogę ci podać z mojego regionu ale masz 400km 😄 Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi