lukasmily Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Witam. szukam opon do mojego nowego Caffe racera. Bmw K75. Oryginalny rozmiar: 100/90-18 i 130/90-17 Celuje w rozmiar: 110/80-18 i 140/80-17 Na razie zatrzymałem się na oponach PIRELLI MT60, ale strasznie drogie. Do jazdy niedzielnej. Większość po drogach asfaltowych ale czasem szutrowych...Pomóżcie. Mam też pytanie. Bo zielony w temacie jestem. Czy na przód +20 do dedykowanego rozmiaru będzie ok? Bo wtedy miałbym już większy wachlarz wyboru...Pirelli MT 90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Uwaza sie ze + - 10 bedzie OK, dlaczego zafiksowales sie na szerszych oponach? Ciezkie K75 do jazdy po szutrach nadaje sie jak piesc do nosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi