skrzypek123123 Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Witam. Posiadam motocykl romet soft chopper 125. I nie działa w nim obrotomierz oraz wskaźnik paliwa. Słyszałem że ten model już tak ma że po 1000-2000 km obrotomierz się psuje. Moje pytanie brzmi na jakie inne zegary mogę wymienić te oryginalne z choppera. Tak aby pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzypek123123 Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Witam. Posiadam motocykl romet soft chopper 125. I nie działa w nim obrotomierz oraz wskaźnik paliwa. Słyszałem że ten model już tak ma że po 1000-2000 km obrotomierz się psuje. Moje pytanie brzmi na jakie inne zegary mogę wymienić te oryginalne z choppera. Tak aby pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 9 hours ago, skrzypek123123 said: Słyszałem że ten model już tak ma (...) a wydawałoby się, że po poprzednim składaku powinieneś się przyzwyczaić, że one tak czasem mają a po drugie nie śmieć. raz wystarczy jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi