krzysiekli1989 Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Witam, mogę mieć za marny grosz motocykl jak w tytule. Warto w ogóle brać taki zabytek? Widze ze jesli chodzi o czesci tonie ma do tego praktycznie nic. Ale ze moto ma byc w cenie chinskiego skutera to pytam. Moto wydaje sie byc kompletny, Jakie Wasze sugestie do tego zabytku? pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 (edytowane) sam sobie odpowiedziałeś - nie ma do tego nic , żadnych części Kiedy strzeli Ci jakakolwiek pierdółka będziesz "uziemiony" na...... bardzo długo ew udasz się do ASO kawasaki 🙂 a tam tez zdobycie części nie będzie trwało 2 dni Jeśli miałby to być motocykl a nie zabytek stojący w garażu i jeżdżony raz na miesiąc to ja bym to omijał baaaardzo szerokim łukiem Edytowane 8 Maja 2020 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekli1989 Opublikowano 8 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Dzięki Kiler za odpowiedź, właśnie oczekiwałem tak konkretnej odpowiedzi. Wybijam sobie ten sprzęt z głowy. Do mojego Suzuki Ts jest mało częsci, ale jednak coś co jakiś czas sie pojawia na aukcjach, a do tego GPZ nie ma kompletnie nic. Normalnie jakieś muzeum, trofeum. Daruje sobie to moto dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi