sebo7w7 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Cześć!Problem dotyczy akumulatora. Jako, że oryginał YUASA nadawał się do wymiany więc zamowilem aku na Alle..., ze zdjęć i parametrów-oryginał. Jednak rzeczywistość okazuje się inna i akumulator nie ma żadnych naklejek, chociaż to akurat najmniej mnie zaskakuje. Dziwną rzeczą jest, że tam gdzie w oryginalnym Aku miałem + to w tym co otrzymałem jest -. Poradzi ktoś coś jak rozegrać sprawę ze sprzedającym? Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dertof Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Urząd Gminy ma darmowe porady, siedzą za darmo piszą pisma radcy prawni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 czasami już nie wiem, jak to okreslić: wtórny analfabetyzm, kompletny olew w zakresie kultury osobistej czy jak... piszesz, chłopie, o poradę de facto prawną, temat mówi o akumulatorze (a nie problemie z zakupem/ zwrotem), a pakujesz w dział MECHANIKA. może się pokuszę o napisanie coś więcej w odpowiedzi (chociaż zasadniczo wypada odesłać do wyszukiwarki), ale wyjaśnij dlaczego wkleiłeś swoje zapytanie do MECHANIKI, pytając o zwrot zakupionego towaru jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marci1N Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Odsyłacz i tyle, masz do tego prawo Cytuj -> Zostań żołnierzem Rzeczypospolitej <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi