nabrzes Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Witam. Jestem nowy na forum. Mam pytanie mianowicie od jakiegoś czasu jestem posiadaczem buella x1 lightning. w czasie jazdy na biegach od 3-5 zapala się kontrolka tłoków ? co to może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Kontrolka tlokow?? A co to za kontrolka?? Panowie od HD powinni cos wiedziec bo to HD konstrukcja Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) To jest taki Buell'owy check engine. On jest na gaźniku? Edytowane 22 Kwietnia 2020 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nabrzes Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 buell chodzi mi o tą kontrolkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Przypuszczam, ze podpiecie pod komputer da odpowiedz Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Opisz dokładniej w jakich sytuacjach się zapala? Podaj też jakie masz kontrolki poza dwoma które widać na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nabrzes Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zapala się na biegach 3-5 porzy wysokich obrotach 3 godziny temu, przemek96 napisał: To jest taki Buell'owy check engine. On jest na gaźniku? A ona nie jest od smarowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 https://www.manualslib.com/manual/919719/Buell-X1-2002.html?page=223#manual Od strony 223 masz opis check engine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi