R6 2001 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Witam panowie pomóżcie bo już naprawdę mam dość swojego moto niedawno kupiłem cbr1000rr 2006 rok wersja b niestety do motocykla została wstawiona wiązka z wersji a. Chcę przywrócić wszystko do wersji b. Pytanie czy jak zmienię moduł to muszę wymieniać antenę hiss stacyjkle kluczyk czy nie jest to konieczne motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Moduł + kluczyk lub zgrać obecny kluczyk z nowym modułem lub kupić moduł z wersji USA bez immo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R6 2001 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 okey czyli jak dorwe moduł z USA i wrzucę do wiązki "Europa" mam lambde, to będzie okey i nie wywali mi błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi