Bartinio Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Witam! Jestem posiadaczem suzuki intruder 800 z 2012r. Zakupiłem nowy akumulator, światła, sygnał dźwiękowy wszystko ok tylko problem z rozruchem. Przy naciśnięciu przycisku zamiast rozrusznika odzywa się pompa paliwa. Proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartinio Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Witam! Jestem posiadaczem suzuki intruder 800z 2012r. Zakupiłem nowy akumulator, światła, sygnał dźwiękowy wszystko ok tylko problem z rozruchem. Po naciśnięciu przycisku rozruchu zamiast rozrusznika odzywa się pompa paliwa. Co jest grane? Bardzo proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 primo: raz wystarczy secundo: netykieta zdecydowanie sugeruje zapoznanie się z zasadami panującymi w danym miejscu (forum) czas do jutra lub kolejnej wizyty jsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi