vib Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Hej Czy bylby ktos w stanie mi podac odleglość miedzy srubami w Street Bob Dyna na blotniku? Chce zamontowac podobny w FXBB, ale w sprzedazy znajduje tylko do Dyny i nie wiem czy rozstawy "dziur" sie roznia czy sa identyczne. Z gory dzieki 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Siema, 275mm, podejdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vib Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Hej Dzieki - niestety nie, ok. 320mm ale udalo mi sie znalezc bagaznik taki bagaznik na wymiar. Jak by ktos szukal to: https://www.hansen-styling-parts.de/Luggage-rack-for-Softail-Streetbob-/-single-seat-2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi