an0nimZ750 Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 (edytowane) Panowie, witam. Znajomy prosił mnie jako motocyklistę o sprawdzenie jednego motocykla, który wpadł mu w oko. Ja jako iż to nie mój dział aktualnie (sam jeżdżę na Z750), chciałem i tak mu pomóc, dlatego też piszę z prośbą do Was, bo na pewno macie większą wiedzę na temat tego typu motocykli. Czy oprócz typowych pytań od przyszłego motocyklisty (serwis, historia, części), o co mogę zapytać lub co widzicie w poniższym ogłoszeniu co mogłoby alarmować lub warto zwrócić uwagę na? LINK DO OGŁOSZENIA edit: ok link jest git teraz, przepraszam Edytowane 25 Lutego 2020 przez an0nimZ750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 popraw linka Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi