SzymonFox Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Witam wczoraj byłem na torze po 20 min jazdy motor przy dodawaniu gazu dusił się . Zgasilem go i odpalilem za piewszym razem i znow pochodził chwilę i to samo . Dziś za to byłem przeczyściłem pompe paliwa i wyczyslilem węrzyki nawet podłaczylem pompe na chwile pod prostownik czy się załącza,i tak załącza się i pali ładnie leci.Nawet palcem zacisłem wężyk i bylo cisnienie . A później od 10razy do 15 powoli kopałem A za 16 odpalił na ssaniu i chodził z 8 min normalnie.W obroty sie wkręcal ale po przejechaniu 40 metrów motor znów się przy dodawaniu gazu dusił się.Ratunku co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nabokow Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Palcem, to sobie można ... Trzeba wpiąć manometr w układ paliwowy i sprawdzić jak wyglądają wskazania w momencie tego "duszenia". Cytuj https://www.youtube.com/watch?v=4bOYumujA_k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi