Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 Witam - jak w temacie. W siedem osb na pięciu motocyklach. Namawiałem Was na tym forum do uczestnictwa w tej wyprawie, ale jakoś nikt się nie zgłosił. Ale udało mi się znaleźć wspaniałych ludzi, którzy stworzyli super ekipę. Przez 2 tyg zrobiliśmy 4000km po Ukrainie, z czego grubo ponad 1000km po Krymie. Byliśmy na zlocie motocyklowym w Epatori, przejechaliśmy wzdłuż czarnomorskiego wybrzeża zaliczając Sewastopol, Jałtę, Sudak i wiele, wiele innych małych miejscowości. Trafiliśmy do motocyklowego baru w Sudaku, gdzie mieliśmy jedno popołudnie wolne (czyli bez zwiedzania, bo we wszystkie dni od rano do wieczora jeździliśmy i zwiedzaliśmy. Powrót urozmaiciliśmy sobie jadąc ponad stukilometrową mierzeją „Kosa Arabacka Striłka” ciągnącą się przez Morze Azowskie - ciepłe jak zupa w przeciwieństwie do Czarnego. Caływyjazd kosztował nas średnio po 800zł za osobę+motocykl. Spaliśmy w namiotach, czasem na kempingach, czasem na dziko, w Odessie i we Lwowie w hotelu. Było zaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 30 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2004 No właśnie, pisz Pan :banghead:A jak by Pan chciał to umieścić na www to mogę użyczyć miejsca na swojej.PozdrawiamRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 Witam. Dziękuje za zainteresowanie. Mam sporo fotek na CD (autorstwa jednego z uczestników-ja mam Zenita, więc fotki na kliszy). Prawdopodobnie opis naszej trasy ukaże sie w prasie motocyklowej w zimie. Więcej informacji o wyprawie napiszę za kilka dni bo cienko u mnie z czasem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZrider Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 Wobec tego czekamy jakąś relacyjkę i na szczegóły , które moga sie nam przydać, jeśli wybierzemy się tam w przyszłym sezonie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 3 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 W styczniowym numerze Motocykla będzie relacja (co prawda nieżle poobcinana) z tej wyprawy. Zapraszam do lektury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 3 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 napisales ze wyszlo was srednio 800zl za osobe + motocykl...co masz na mysli mowiac "+motocykl" ? paliwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 3 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 Gratulacje! Czekamy wiec na styczniowy nr M :)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 3 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 napisales ze wyszlo was srednio 800zl za osobe + motocykl...co masz na mysli mowiac "+motocykl" ? paliwo?Poprostu koszt całej imprezy na jedną osobę: koszty paliwa, jedzenia, biletów, kilku noclegów itp. Największe były oczywiscie koszty paliwa. A napisałem "osoba+motocykl", bo kto jechał z pasażerem to koszt na osobe był niższy bo kasa na paliwo dzielona była na 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 :lol: Gratuluję! i czekam na styczniowy nr MotocyklaPozdrawiam dr.big :) X3 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekz Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 Ale narobiles smaku.... Tylko prosze nie poprzestawaj na obcietym artykule w gazecie tylko wal na jakas stronke ile sie da. Do takich wypraw za taka kase trzeba miec jaja, wiec chyle czola i czekam niecierpliwie na relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 20 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2004 Może ktoś zamieściłby na www relację i fotki zmojej wyprawy? Proszę o kontakt na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 21 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2004 A ja byłem we wrześniu na Krymie, nie na moto ale trochę 'stopem' i trochę ciopągiem :owww.free.of.pl/k/krym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 21 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2004 Jest już Motocykl 1/2005. W nim jest relacja i fotki z wyprawy na Krym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 4 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 Zapraszam na relacje z wyprawy.http://adam750.w.interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete Opublikowano 5 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2005 Moje gratulacje, jestem po lekturze styczniowego Motocykla, a w szczególności po przeczytaniu relacji z wyprawy na Krym, super sprawa, już same zdjęcia z wyprawy zachęcają do wybrania się w tamte strony - może kiedyś i ja się wybiorę 8) :) pzdrpete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi