Skocz do zawarto艣ci

Przekonajcie mnie do Shivera

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jestem 艣wie偶ym posiadaczem prawka. Do tej pory je藕dzi艂em 125-k膮

Na pierwsze moto chc臋 od razu du偶ego Nakeda bo b臋dzie na lata. Po przeszukaniu rynku wt贸rnego (wysokich cen) stwierdzi艂em, 偶e najlepiej wzi膮膰 nowy z salonu skoro ma by膰 na lata. Zakup mo偶e nie doj艣膰 do skutku wcale lub nast膮pi膰 na dniach - wi臋c decyzja co musi by膰 zawczasu. Do wyboru mam Shivera, na kt贸rego si臋 ju偶 praktycznie zdecydowa艂em. Niestety w tej samej cenie mam MT-09, kt贸ry聽 ze wszystkim jest lepszy i psuje to ca艂膮 konstrukcj臋 wyboru.

Przekonajcie mnie, 偶e Shiver 900 nie jest g艂upim wyborem 馃檪

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Bierz MT 09聽

Co najwyzej mozesz go na poczatku zdlawic聽馃ぃ

馃檪

Odno艣nik do komentarza

Je偶eli chcesz wybra膰 w podobnych pieni膮dzach to masz jeszcze Triumph-a Street Triple 765, tylko min. wersja R. W por贸wnaniu z MT09 i Shiver o wiele lepszy osprz臋t.

Chocia偶 najlepiej jest si臋 przejecha膰 tym co interesuje i dopiero wtedy por贸wna膰 i wybra膰. Ja przed zakupem obje藕dzi艂em maszyny kt贸re mnie interesowany i sporo to zmieni艂o je偶eli chodzi o decyzje.

Odno艣nik do komentarza

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

Udost臋pnij

• Dodaj now膮 pozycj臋...