LKR Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Jak otworzą granice i pogoda się uspokoi jestem chętny na Bałkany. Tej wiosny obie trasy Transfogarska i Transalpina ze względu na zimno długo pozostaną zamknięte, ale obserwujemy temat: https://www.welcometoromania.eu/Romania/Romania_Drumuri_Probleme_e.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 4 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 3 godziny temu, LKR napisał: Jak otworzą granice i pogoda się uspokoi jestem chętny na Bałkany. Tej wiosny obie trasy Transfogarska i Transalpina ze względu na zimno długo pozostaną zamknięte, ale obserwujemy temat: https://www.welcometoromania.eu/Romania/Romania_Drumuri_Probleme_e.htm super, śniegu troszkę jest 🙂 także sledzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 tydzień został i jeszcze niewiadoma. Kto jest gotowy do wyjazdu 20tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 15 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 termin zmieniony, zrobimy to za dwa czy więcej tygodni. W lipcu bedzie gorąco ale co tam 🙂 może ktoś sie dołączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tirey93 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Hej, macie już ustalony dokładny termin wyjazdu? Chętnie bym się dołączył ale dopiero w połowie sierpnia jeśli jeszcze macie wolne miejsce dla jednego motocykla 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 24 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 W dniu 22.06.2020 o 22:04, tirey93 napisał: Hej, macie już ustalony dokładny termin wyjazdu? Chętnie bym się dołączył ale dopiero w połowie sierpnia jeśli jeszcze macie wolne miejsce dla jednego motocykla 😉 za dwa trzy tygodnie, jakoś tak. Jak bedzie sztywny to dam info. I zapraszamy 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel40 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 hej , jedziemy do Chorwacji na południe a później co sytuacja pozwoli , może Czarnogóra i Albania . Start 29.08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LKR Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 hej , jedziemy do Chorwacji na południe a później co sytuacja pozwoli , może Czarnogóra i Albania . Start 29.08 Mam info od osoby która wróciła busem z Chorwacji że granica zamknięta i można tylko wyjechać. Obcokrajowcy wjechać nie mogą. Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 W dniu 24.08.2020 o 14:56, LKR napisał: Mam info od osoby która wróciła busem z Chorwacji że granica zamknięta i można tylko wyjechać. Obcokrajowcy wjechać nie mogą. Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka potwierdzone ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LKR Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Takie info o Chorwacji od osób wracających busem. Może granica na wjazd była zamknięta chwilowo, tego nie wiedzą. Natomiast wczoraj tj 30.08.2020 o pólnocy miała być zamknięta granica Węgier dlatego kierowca chciał zdążyć wyjechać przed północą. Niby oficjalnie dopiero od 1.09 i na wjazd ale znając rzeczywistość wolał nie ryzykować problemami.Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 9 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 temat wyjazdu na Bałkany puki co leży. Dam info. jak sie ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi