Chopper garaz Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Cześć , mam problem, kupiłem motocykl po wyłożeniu się, naprostowałem,pomalowałem..i...kupiłem nowy akumulator, rozrusznik zregenerowany ,poskładałem i jaki objaw..bez świec i bez podłączonej pompy paliwa kręci fajnie, ale jak tylko wkręcę choć troszkę świece jedną i drugą ..stoi, nie zakręci, tylko tak jakby się zakołysze..ok, więc wykręcam świece i kręci, przy wyjetych świecach ale z podłączoną pompą paliwa --to samo..bzyczy tylko ...pomóżcie pliss..bo już nie wiem za co się łapać ..dekompresatora 700-tki nie mają ..wymieniłem już nawet na nowy przekaźnik rozrusznika..prosze o pomoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Moze to byc tak glupia rzecz jak nie wystarczajaco dokrecone klemy akumulatora, czy przewody dostarczajace prad do rozrusznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi