Speed53 Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 witam wszystkich. kupiłem fazera po wywrotce. ogarnąłem uszkodzone elementy ,wymieniłem olej odpalam i..... Moto chodzi całkiem całkiem. po rozgrzaniu wchodzi do odciny. Przy jeździe próbnej okazało się że nie idzie powyżej 5000 obrotów i muli opuszczam gaz i jakoś jedzie na 3-4 tyś obrotów ale. jakieś sugestie od czegoś zacząć ??? Pozdrawiam i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Moze jest jeszcze zalozony jakis dodatkowy filtr paliwa (zapchany) ktory robi faxsy.Do tego dodalbym jeszcze czyszczenie gaznikow i przy okazji synchronizacja gaznikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Zacząłbym od gażników. Czyszczenie,regulacja i synchronizacja. Sprawdzi wszystkie krócce i połączenia podciśnieniowe. Jeśli problem nie ustąpni szukaj na drodze bak paliwa-gażniki,np pompa czy filtr,przy okazji sprawdzania gażników oglądnij airboxa i filtr powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi