xAdekxD Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Mam taki problem ścięło mi śruby z Magneto (z tylkej części ) sciagnolem je wymieniłem śruby wszystko git odpalam motor pochodził 5 min trzask motor zgasł śruby dalej ścięte jaki może być tego powod ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 to były oryginalne śruby? jaką twardośc miały śruby,które Ty wkręciłeś? Spróbuj na śrubach ze stopniem twardości np 8,8 albo 10,9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAdekxD Opublikowano 12 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 12.9 stal węglowa Okej spróbuję na 8.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Znaczy się, ścieło ci śruby od sprzęgła jednokierunkowego ? A nie zatarło się sprzęgiełko i nie ciągnie za sobą rozrusznika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi