Czaju Opublikowano 27 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2004 Witam!Chciałbym kupic jakiegos ruskiego boxera do remontu.Nie mialem nigdy kontaktu z silikami czterosuwowymi i wlasnie na rusku chcialem sie podszkolic.Ktory jest do tego celu najlepszy?Kryterium jakie bede bral jescze pod uwage to zeby ladnie dudnilo z wydechu,no i oczywiscie kasa.Wiem np. ze MW750 jest najmniej awaryjny ale jest drogi.Prosze o porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NICO DRAG Opublikowano 3 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 POLECAM DNIEPRA MT-11. TO DOBRE I SILNE MOTO. JEŻELI DOBRZE POSZUKASZ TO UDA CI SIĘ KUPIĆ TAKIEGO NA CHODZIE ZA OK.1300 ZETA. SAM SILNIK JAK SZUKAŁEM ZE SKRZYNIĄ KOSZTOWAŁ 600ZETA. POZDRAWIAM :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 3 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 Jesli faktycznie, jak piszesz, nie znasz sie na ruskich "parchach" to wybierz cos w miare taniego. Za MW nawet sie nie zabieraj, bo kazde sensowne i orginalne troche kosztuje. A to co czasami handlarze probuja czlowiekowi wkrecic jako MW750 wola o pomste do nieba 8O . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 4 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 Ja polecam Dniepra MT-16. Sam mam takiego przerobionego na choppera ze szlifowanymi cylindrami na 700cm3. Fakt... trzba było się nieźle nabawić żeby zaczął chodzić jak trzeba i wyeliminować fabryczne wady. Acha... i najlepiej żeby były dwa gaźniki! Więcej wciąga, ale i power większy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 ja tez polecam Dniepra,dosc popularny w miare tani,czesci jest duzo,ale musisz porzadnie zrobicPozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Geo Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Joe ??co to znaczy porzadnie zrobic?czy ,... co Dniepra MT11 ma takiego co trzeba poprawiac ?wiem ze sprezyny zaworowe pekaja i chrzani sie gaznik cos jeszcze?bo chyba kupie MT11 ...czy 4000 to duzo?jest po przerobkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zajrzyj tu: http://boksery.sowieckie.webpark.pl/witryn.../contact_pl.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Geo Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 nie wiele sie na tej stronie dowiedzialem ...ale oka thx i za to chyba jutro pojade i kupie dnieprasa ;)martwi mnie brak kierunkowskazow u niego jak sobie radzicie z jazda bez nich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi