kiler Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 ooo specjalistyczna wiedza to użycie tapatalka ?? To podstawowa jest jaka ?? Jak włączyć komputer ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Nie wymagasz zbyt wiele? 😁 Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś50/125 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Tak mnie zastanawia jedni są na nie jedni na tak, lecz wydaje mi się, że wbijanie wyższego biegu bez sprzęgła nie szkodzi skrzyni jeśli jest dobrze wykonywane, nie mówiąc o przebijaniu z jednyki na dwójke bo wtedy jest za duże obciążenie, ale powiedzcie mi w takim razie jak to jest, że przebijajac z dwójki np. na trójke na gumie/jednym kole itd. w sensie, że z dwójki na trójke później na czwórke... Wracajac jak to jest, że jeszcze skrzynia się nie posypała od takich wyczynów? Może jednak da się zmieniać biegi bez sprzęgła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 5 minut temu, Kubuś50/125 napisał: Tak mnie zastanawia jedni są na nie jedni na tak, lecz wydaje mi się, że wbijanie wyższego biegu bez sprzęgła nie szkodzi skrzyni jeśli jest dobrze wykonywane, nie mówiąc o przebijaniu z jednyki na dwójke bo wtedy jest za duże obciążenie, ale powiedzcie mi w takim razie jak to jest, że przebijajac z dwójki np. na trójke na gumie/jednym kole itd. w sensie, że z dwójki na trójke później na czwórke... Wracajac jak to jest, że jeszcze skrzynia się nie posypała od takich wyczynów? Może jednak da się zmieniać biegi bez sprzęgła Jak to może?...robie to częśto w górę czasem w dół i jeszcze w zadnym motórze skrzynia mi się nie rozsypała. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś50/125 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Mi szczególnie zależy, żeby prawidłowo przebijać biegi na gumie i w sumie w szybkiej jeździe, no jak ktoś ma jakieś rady które pomogą to bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi