kxba Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Witam,mam problem z moim skuterem, który polega na tym, że nie chce wejść na wyższe obroty niż 6 tysięcyna ulicy, na postoju wejdzie na wyższe lecz też go tak jakoś przydusza przy tych 6 tysiącach. Jest to skuter Router, model: Grande 50. Załączam filmik gdzie skuter wchodzi na wyższe obroty niż 6k na postoju lecz dziwnie zatrzymuje się na tych 6 tysiącach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Filtr powietrza czysty? Jak masz filterek paliwa to wymień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kxba Opublikowano 26 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 42 minuty temu, Qadrat napisał: Filtr powietrza czysty? Jak masz filterek paliwa to wymień. Filtr powietrza czysty, filtr paliwa także więc chyba nie ma sensu wymieniać. A z tym filtrem powietrza to mam chyba odwrotne wrażenia, tak jakby za dużo powietrza dostawał a dyszę od mieszanki mam wkręconą na maxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi