Zwierzu Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 właśnie ktoś pamięta ile te ich chopper maja KM ? Bo pamiętałem i już nie pamiętam :buttrock: Zapamiętałem tyle ze choć to są ogromne silniki to prawie mocy nie maja :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 właśnie ktoś pamięta ile te ich chopper maja KM ? Bo pamiętałem i już nie pamiętam :buttrock: Zapamiętałem tyle ze choć to są ogromne silniki to prawie mocy nie maja :/ Zwierzu -> Silnik to pewnie włożą Ci jaki bedziesz chciał: od standardowego HD do jakichś wypasionych Rev Tech czy S&S. Niewiem co dla Ciebie oznacza stwierdzenie "prawie nie mają mocy"? Standardowy EVO ma pod 60KM a Twin Cam 69 KM. Za kilkaset dolarów każdy z nich podkręcisz do ponad 80 KM (i tyle momentu obrotowego co Hayabusa). Ale do takich wydumek pewnie pchają silniki 100+/100+ czyli ponad 100KM i ponad 100 ft-lbs (czyli ponad 134 Nm) momentu. Tak, że mocy napewno im nie brakuje 8) Co innego prędkość maksymalna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 Nie bo o ile pamietam kiedys był odcinek gdzie wsadzili jakis (przynajmniej dla mnie) gigantyczny silnik o mocy zaledwie 40 KM ale moge się mylić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 "Amerykański Chopper".... discovery piątek godz. 23A u mnie w sobotę o 21, i z podpisami ;-) Wczoraj oglądałem odcinek, jak Vinniemu się córka urodziła (tak, to jest program o motocyklach) i z Paulie'm palili cygara. A Paul Sr się wkurzał, że w warsztacie jest bałagan. I sprzątał Mickey ;-) A po niedzieli zrobili totalny porządek, powynosili ramy z garażu - chyba ze 20 identycznych ram. Powoli idą na masówkę moim zdaniem. Każdy motor jest taki sam, ta sama rama, ten sam silnik, podobna kierownica. Bawią się tylko w tylny błotnik i bak paliwa (może nie mam racji i w tych motorach tylko to jest ważne). Ale generalnie program to wielka zlewka, trzeba podejść do tego z dystansem. Z resztą nie mogą pokazać zbyt dokładnie jak się robi motor - tajemnica zawodowa. Pozdrawiam, Koza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 2 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 to zwykła palcówka literowa ' date=' ale i tak wszyscy wiedzieli o co chodziBystre chłopaki :D ;) :)[/quote'] też to zauważyłem, ja się czepiam i to na pewno nie "palcówa" bo zrobiłaś ją kilka razy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pantera Opublikowano 7 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2005 Oglądam OCC od dość dawna, stały punkt programu na tydzień ;) .Na szczęście są inne terminy w sobotę. Mogę powiedzieć że jestem ich fanem. Moim zdaniem jest to normalna fabryczka jakich wiele nawet w Polsce. W końcu trzeba z czegoś żyć (jeśli dobrze pamiętam to normalna cena to 69 000 $A motorki na zamówienie to inna sprawa - masz kasę to zamawiasz. Ale ad`rem Nie jest ważny silnik (tam zakladają chyba 1340ccm) bo składali również na silniku od kosiarki do trawy (na zamówienie). Ważny jest efekt finalny a trzeba przyznać że te potrafią być imponujące. P.S.Może możecie mi podesłać jakiś link do ściągnięcia OCC Kilku nie nagrałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki4 Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 Witam!http://www.orangecountychoppers.com/index.phpJesli ktoś nie widział programu to tu może obejrzeć motorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki4 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Amerykański chopper Motocykl z narzędziCzyżby dzisiaj zaczynała się nowa seria? Bo odcinka z takim tytułem jeszcze nie oglądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi