kacperin1 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 (edytowane) Witam mam problem otóż mechanik wymienił mi cylinder wraz z tłoczkiem ponieważ nie było kompresji, zaproponował mi czy zdjąć blokadę z modułu więc się zgodziłem, co do docierania to mówił mi żebym mu go nie grzał i nie dawał na pełną manetkę. A więc chodzi o to ze jak jechałem od mechanika wyciągał 70-73 Lecz po dwóch dniach leci max 65 i ciężko do tych 73 Pytanie moje czy tak powinno byc czy cos się stało. Pozdrawiam Edytowane 30 Sierpnia 2019 przez kacperin1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreatPretender Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 A ile km zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperin1 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 89km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczu Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Z tego co wiem, to może być praktycznie wszystko. Pewnie mechanik coś słabo dokręcił i przypał. Ja to bym rozebrał silnik i złożył od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperin1 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Ktoś ma jakieś inne propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 (edytowane) 9 minut temu, kacperin1 napisał: Ktoś ma jakieś inne propozycje? Nie histeryzuj, nie rób scen, tylko jezdzij 🙂 Edytowane 30 Sierpnia 2019 przez grizzli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczu Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Albo wiem co sie stało Licznik sie zje*ał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperin1 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 W sumie ten licznik lubi mieć najebane bo czasami pokazuje 5 km/ za duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczu Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 17 hours ago, kacperin1 said: W sumie ten licznik lubi mieć najebane bo czasami pokazuje 5 km/ za duzo Bierz GPS i mierz. Ja u siebie nie używam zwykłego bo to nie ma sensu w 110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi