wojs40 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Cześć. Podczas jazdy zaczęła mi świecić pomarańczowa kontrolka silnika. Motor jeździ normalnie, tzn. nie ma żadnych spadków mocy. Kontrolka gaśnie, w momencie dodawania gazu zapala się. Sprawdzałem, wyświetla się błąd P1356.Jedna z opcji, to przebicie na kablu wysokiego napięcia tylnego gara i tu w pierwszej kolejności chcę zamienić kable łączące cewkę ze świecami tył na przód. I tu mam problem, nie mogę dostać się do cewki, chciałbym spytać czy muszę odkręcić bak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Ty myślisz, ze tu same wróżki żyją na forum?? Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs40 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Croowab czego tu nie rozumiesz? Jeżeli masz udzielać takich odpowiedzi to proszę nie pisz nic. Nie pytałem o żadne tajemną wiedzę. Pytanie było proste, czy aby dostać się do cewki trzeba zdemontować bak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 To moze poczytaj najpierw jak zakladac temat aby ludzie chociaz wiedzieli o jaki motocykl chodzi!!!! ku*wa, jak ktos ma ci odpisac czy masz demontowac bak jak nie wiadomo o jakie jezdzidlo chodzi??!!!!! Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs40 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 5 minut temu, Croowab napisał: To moze poczytaj najpierw jak zakladac temat aby ludzie chociaz wiedzieli o jaki motocykl chodzi!!!! ku*wa, jak ktos ma ci odpisac czy masz demontowac bak jak nie wiadomo o jakie jezdzidlo chodzi??!!!!! W profilu jest jak byk " HD Electra" Nie zabieraj więcej głosu, Twoje posty nic nie wnoszą , a i ton i agresja są zbyteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Drogi 'sasiedzie' , nie napisales rocznika Electry.. PS. Wyslalam prywatna wiadomosc w tej sprawie. Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs40 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Electra 2004r. Nie sądziłem, że to istotna wiadomość. Okazuje się że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 9 minut temu, wojs40 napisał: Electra 2004r. Nie sądziłem, że to istotna wiadomość. Okazuje się że tak. Bardzo istotna, bo do 1998 roku są trochę innej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs40 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Info dla tych którzy kiedyś będą mieli podobny problem. Otóż aby dostać się do przewodów wysokiego napięcia nie trzeba demontować baku, niestety trzeba odkręcić śruby mocujące bak i lekko go unieść aby dostać się do cewki. Ps. Jonaszko, to prawda trochę mi wzrosło ciśnienie, forum jest po to aby pomagać i udzielać merytorycznych odpowiedzi. Mijasz się z prawdą pisząc, że kogoś o coś oskarżam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs40 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 To prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi