akro023 Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 witam posiadam varadero 125 ostatnio dzwiek silnika jest wzbogacony o jakies takie tyrkoczenie czy cos, moze ktos doradzic z czego dokladnie to moze byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Zawory kiedy robiłeś? Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akro023 Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 niedawno kopiłem, powymieniałem olej filtry, ale coś ten dźwięk mi się nie podoba nie wiem czy byly ostatnio robione niestety, mozna to samemu ogarnac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Skoro zadajesz takie pytanie, to lepiej daj komuś kto się zna. Będzie taniej. 🙂 Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akro023 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 a jest możliwość żeby to było coś innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akro023 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 bo zawory wyregulowane i to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi