Grzegorz85 Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 (edytowane) Witam, Nie wiem co to może być bo jak w tytule napisałem to nie wiem czy to coś poważnego, proszę pomóżcie. Edytowane 9 Lipca 2019 przez Grzegorz85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 pomagam: dokręć coś w tym kształcie temat raczej do humoru, może się załapiesz na memy jak piloci i mechanicy qantas poważnie: sprecyzuj jakoś źródło, zlokalizuj miejsce skąd dochodzi dźwięk. inaczej pozostanie Ci wróżka, bo z takiego opisu nikt nic nie wywnioskuje jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi