przemekmlodyy Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Witam w moim suzuki gsx600f 99 r jajko uszkodziła się sprężyna w napinaczu rozrządu słabo napina łańcuch , na allegro znalazłem napinacz w którym napięcie lancucha regulujemy sami wkrecajac srobe. Może mi ktoś powiedziec jak to ustawic żeby łańcuch był prawidłowo napięty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Juz go kupiłeś? Jak nie to wymien spręzyne lub kup nowy/sprawny bo tak to co jakis czas musisz go podciągac i o tym pamietac, myśleć, wsluchiwać sie czy moze juz sie poluzował czy jeszcze nie, a moze za mocno go napiełem itd 🙂 szkoda nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekmlodyy Opublikowano 7 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Jeszcze nie kupiłem a na allegro tylko takie widzę. Dobra będę szukał oryginału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi